Nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme në Gmail? Pastroni kutinë tuaj në tre hapa të thjeshtë

Sasia e madhe e hapësirës së zënë zakonisht është rezultat i bashkëngjitjeve të mëdha në e-mail. Hapësira totale e magazinimit që keni në llogarinë tuaj të Google përfshin Gmail, Drive dhe fotografi, që do të thotë që nganjëherë çdo megabajt hapësirë ​​mund të jetë e rëndësishme për ju.

Sidoqoftë, pasi Google prezantoi rregulla të reja për madhësinë e "kujtesës", shumë përdorues mbetën pa hapësirë ​​të vlefshme. Dhe, shumica e asaj hapësire të panevojshme është në vetë Gmail.

Sasia e madhe e hapësirës së zënë zakonisht është rezultat i bashkëngjitjeve të mëdha në e-mail të cilat, për fat të mirë, mund t'i heqni qafe me një kërkim të thjeshtë, këshillon LifeHacker.

Ju duhet të bëni sa më poshtë:

1. Në llogarinë tuaj Gmail, klikoni kërkimin dhe shkruani - ka: shtojcë më të madhe: 10 MB. Do t'ju tregohet një email i plotë me bashkëngjitje më të mëdha se 10 MB.

Ju mund ta ndryshoni vetë numrin që tregon madhësinë e bashkëngjitjes, thjesht sigurohuni që të ketë një kufi të madhësisë së bashkëngjitjes deri në 25 MB për mesazh.

2. Kur të merrni rezultatin e dëshiruar, zgjidhni mesazhet që dëshironi të fshini dhe klikoni në ikonën e fshirjes.

3. Në fund, hapni "Plehra" në anën e majtë të ekranit dhe zbrazni "shportën" duke klikuar në: " më shumë > Plehra > Zbrazni Plehrat Tani “.

Video e ditës