Disa komuna të Shkupit pa energji elektrike nesër

Nuk ka energji elektrike
Energji elektrike / Foto: MPB

Pa energji elektrike nesër nga ora 8:00 deri në 14:00 do të jenë disa nga shfrytëzuesit e rrugëve "Rilski Kongres", "Kratovska", "Bansko", ndërsa nga ora 8:00 deri në 15:00 një pjesë e shfrytëzuesve. në rrugën “1515″ në Pinti, e gjitha në komunën Kisella Vodë.

Në periudhën prej orës 8:00 deri në ora 12:00 nesër do të jenë pjesë e shfrytëzuesve nga rruga “1550”, zona industriale Vizbegovë, përkatësisht kompanitë “Astex Grafika”, “Via Shped” dhe “Infoset” në komunën e Butelit. pa energji elektrike.

Pa rrymë nesër nga ora 8:00 deri në 14:00 disa shfrytëzues nga Novosella, prapa pompës së Petrol Oil, dhe nga ora 9:00 deri në 15:00 disa shfrytëzues nga fshati Kuçkovë, komuna e Gjorçe Petrovit.

Pa energji elektrike do të jenë përdoruesit e të gjitha kompanive dhe objekteve më të vogla në afërsi të “Satra”, në rrugën “6”, stacioni Sava, Pharma Trade, Niki Invest, Man Importer, rrugët “4” dhe “2” në komunën e Ilindenit. nesër nga ora 5:50 deri në 14:00.

Pa energji elektrike nesër nga ora 9:30 deri në ora 14:30 do të jenë edhe përdoruesit nga rruga “Budimpeshtanska”, komuna e Karposhit.

Siç informon RCUK Shkup, ndërprerja është për shkak të ndërhyrjeve të planifikuara teknike në sistemin e shpërndarjes së energjisë elektrike.

Video e ditës