Nuk është koha për t'u ndarë në patriotë dhe tradhtarë, thotë Arbr Ademi

Kryetari i Komisionit Parlamentar për Çështjet Evropiane, Arbr Ademi, sonte në emisionin “24 analizë” tha se protestat janë të garantuara me Kushtetutë dhe nëse organizohen në kuadër të ligjeve, lejohet gjithmonë të shprehet revoltë.

“Në këto rrethana nuk prisja protesta, se katër partitë më të mëdha politike po përpiqeshin të arrinin qëllimet strategjike, NATO dhe BE. Protokolli i referohet zbatimit të një pjese të marrëveshjes me Bullgarinë, e cila nuk është pjesë e kornizës negociuese. Duhet të përmbahemi nga dhuna, protesta të kontrollohet. Është pronë e jona dhe nuk duhet të lëmë imazh të keq. Ne kemi propagandë të rrejshme dhe propagandë partiake, nuk është koha për t'u ndarë në patriotë dhe tradhtarë”, tha Ademi.

Video e ditës