Naum Petreski u bë gjysh, i lindi vajza Anastasia

Foto: Facebook, Anastasia Petreska / Vladimir Popovski

Këngëtari Anastasia Petreska dhe burri i saj Vladimir Popovski, Këngëtarja e grupit “Bioritam”, u bënë prindër për herë të dytë.

Anastasia solli në jetë një djalë dhe urimet për ardhjen e re në familjen muzikore vijnë nga të gjitha anët.

Anastasia dhe Vladimir u martuan në vitin 2019 dhe tashmë janë prindër të një vajze, Andrea.

Meqë ra fjala, Anastasia është vajza më e madhe e këngëtares së njohur maqedonase Naum Petreski, i cili tashmë është bërë gjysh për herë të dytë.

FOTO | Naum Petreski do të bëhet gjysh: Anastasia është një grua e bukur shtatzënë

Video e ditës