Ujërat e zeza atmosferike po ndërtohen në rrugën 100 në Volkovë

Foto: Qyteti i Shkupit

Qyteti i Shkupit ka filluar të ndërtojë një kanal të ri për reshjet e reshjeve përgjatë rrugës 100 në Volkovë, në shtrirjen nga rrethrrotullimi me rrugën 101 deri te vendkalimi hekurudhor, me gjatësi totale prej 1650 metrash.

Ky projekt zgjidh problemin e kahmotshëm me të cilin ballafaqohen banorët e këtij vendbanimi në komunën e Gjorçe Petrovit, ku pas reshjeve të dendura të shiut, ka pasur mbingarkesë dhe tejmbushje të ujërave fekale. Po ashtu, me ndërtimin e kanalizimit të stuhisë, krijohen kushte për lidhjen e ardhshme të linjave të tjera në këtë zonë me rrjetin e ri të stuhive, me çka do të përmirësohet edhe më shumë funksionaliteti i kanalizimit - informon kryetarja Danela Arsovska, e cila sot. inspektoi aktivitetet ndërtimore së bashku me ekipet e Sektorit për rregullim dhe planifikim të Qytetit të Shkupit dhe nga NP "Ujësjellës-Kanalizim".

Sipas Arsovska. përmes investimeve në infrastrukturën komunale tejkalohen sfidat me të cilat qytetarët ballafaqohen me vite dhe konfirmohet përcaktimi programor i Qytetit të Shkupit për zhvillim të barabartë, me realizimin e projekteve si në atë urban ashtu edhe në atë rural. sidomos projektet që nevojiteshin dhe nuk u realizuan me dekada.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës