Në “Tabanovce” duhet të prisni deri në 30 minuta për të hyrë në vend

Vendkalimi Kufitar Tabanovce / Foto: "Sloboden Pechat" - Dragan Mitreski

Në vendkalimin kufitar “Tabanovc” ka frekuencë të shtuar të automjeteve, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth 15 deri në 30 minuta. Në pjesën tjetër të vendkalimeve kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton AMSM.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata. Intensiteti i rrugëve jashtë zonave urbane është mesatar.

AMSM rekomandon shpejtësinë e rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave, luginave të lumenjve dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë - Veles, Mavrovë - Dibër - Strugë, Vinicë - Berovë dhe Koçan - Dellçevë.

AMSM rikujton gjithashtu se nga sot është vendosur regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën rajonale R1109, pjesa Ponov Most – hyrja në Bogdanc, për shkak të rikonstruksionit dhe zgjerimit.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 100 DENARË

Video e ditës