Në “Tabanovce” duhet të prisni rreth një orë për të hyrë në vend, ndërsa në “Bogorodica” duhet të prisni 30 minuta për të dalë.

Foto: Shtypi i Lirë - Dragan Mitreski

AMSM njoftoi se në pikën kufitare “Tabanovc” për të hyrë në vend pritet rreth një orë, ndërsa në “Bogorodica” për dalje 30 minuta.

Në pikat e tjera kufitare, në anën maqedonase, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Sipas AMSM, pasditen e sotme qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata, me intensitet të shtuar të rrugëve jashtë qendrave të qytetit.

Video e ditës