Në Tabanovcë pritja për dalje është një orë, në GP Bogorodicë më pak

GP Tabanovce / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur.

Sindikata e Automjeteve të Maqedonisë njoftoi se në pikën kufitare Tabanovc koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në GP Bogorodicë koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM njofton se nga data 9 deri më 20 gusht 2022, për shkak të asfaltimit, komunikacioni do të ndërpritet nga ora 2238 deri në 10:16 në udhëkryqin Mavrovë – Galicnik R-XNUMX. Punimet e ndërtimit do të kryhen vetëm në ditë pune.

 

Video e ditës