Në "Tabanovc" duhet të prisni 90 minuta për të dalë nga vendi, në "Pelince" një orë.

GP Tabanovce / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve është rritur pasditen e sotme. Në GP “Tabanovce” koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 90 minuta. Te “Pelince” duhet të presësh nga 45 deri në 60 minuta për të dalë. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

Trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë, kryesisht në rrugë të thata.

AMSM rekomandon shpejtësinë e rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave, luginave të lumenjve dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë - Veles, Mavrovë - Dibër - Strugë, Vinicë - Berovë dhe Koçan - Dellçevë.

Video e ditës