Në "Tabanovc" dhe "Pelince" duhet të prisni rreth dy orë për të hyrë dhe për të dalë nga vendi.

GP Tabanovce / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

AMSM njoftoi se në vendkalimet kufitare “Tabanovc” dhe “Pelincë” pritet dy orë për hyrje dhe dalje nga vendi. Në Bogorodicë pritja për dalje nga shteti është rreth gjysmë ore, ndërsa në pikat tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa.

Sipas AMSM, qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata, ndërsa intensiteti i rrugëve jashtë qendrave të qytetit është rritur.

Rekomandohet shpejtësia e rregulluar, respektimi i sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhim i kujdesshëm i automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave, luginave të lumenjve dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë - Veles, Mavrovë - Dibër - Strugë, Vinicë - Berovë dhe Koçan - Dellçevë.

Video e ditës