Në GP Tabanovc pritet rreth 30 minuta, në Bogorodica rreth 15 minuta

GP Tabanovce / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes në autostradën Tabanovcë për hyrje në vend është rreth 30 minuta, ndërsa në autostradën Bogorodicë për dalje rreth 15 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton AMSM.

Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është rritur.

Qarkullimi në rrugët shtetërore është i pandërprerë, në rrugë të thata.

AMSM rekomandon shpejtësinë e rregulluar, respektimin e sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave, luginave të lumenjve dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë - Veles, Mavrovë - Dibër - Strugë, Vinicë - Berovë dhe Koçan - Dellçevë.

Video e ditës