Ministria e Brendshme sanksionoi 292 drejtues mjetesh që lëviznin me shpejtësi

Policia e trafikut kontrollon automjetet / Foto: “Shtypi i Lirë” – Dragan Mitreski

Në një kontroll të intensifikuar aksioni të Ministrisë së Brendshme në territorin e vendit për sanksionimin e mjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se ajo e lejuar, dje janë sanksionuar 292 drejtues mjetesh.

Siç informojnë nga MPB-ja, 12 prej tyre kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se e lejuar, ndërsa dy vetura kanë lëvizur me mbi 70 kilometra në orë më shumë. Kështu, 131 automjete kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar dhe 161 në vend të banuar.

Gjatë kontrollit aksionar janë sanksionuar edhe 158 lloje të tjera kundërvajtjesh.

MPB rikujton se kontrollet e intensifikuara aksionare do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim dhe apelojnë tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit.

Video e ditës