MPB: Ndalohen dy kontrabandistë nga Shtipi, gjenden 14 emigrantë

Kontrolli i automjeteve nga Ministria e Brendshme / Foto: Arkivi
Kontrolli i automjeteve nga Ministria e Brendshme / Foto: Arkivi

Mbrëmë rreth orës 22:15 në afërsi të një kishe në fshatin Prdejci të Gjevgjelisë, policët e Stacionit Policor Bogorodicë kanë privuar lirinë D.B. , Z.V.(34) nga Shtipi, është privuar nga liria, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për veprën penale “kontrabandim me migrantë”.

- Përkatësisht, në ora 21:15 në afërsi të një objekti hoteliere në rrugën rajonale Prdejci-Smokvicë, në kamion “Iveko” me targa të Velesit, i drejtuar nga D.B., ndërsa në Gjevgjeli, Z.V., janë gjetur 14 emigrantë nga Siria, India dhe Pakistani. i cili drejtonte automjetin e udhëtarëve “Peugeot 306” me targa të Shtipit, është ndaluar për shkak të dyshimit për përfshirje në veprën penale, njofton sot MPB.

Mërgimtarët janë vendosur në Qendrën Pritëse dhe Transitore Vinojug Gjevgjeli për procedim të mëtutjeshëm, ndërsa ndaj dy personave do të ngrihet kallëzim penal.

Video e ditës