I kanë grabitur veturën kryetarit të Kisela Vodës, ai thotë se ka të bëjë me mafian urbane.

Foto: Facebook

“Sonte më kanë plaçkitur veturën “autor të panjohur” duke më shkaktuar dëme materiale”, ka shkruar sonte në Facebook kryetari i Komunës së Kisella Vodës. Orce Gjordjiovski.

“Rasti është raportuar në polici (sinqerisht nuk pres që të gjenden). Edhe pse me sa duket autorët nuk dihen, arsyet janë të qarta. Synimi i tyre është të më “urojnë” sepse merrem me mafian urbane që ishte e shfrenuar dhe ishte kryesorja në kohën e paraardhësve. Epo mafia urbane nuk duhet të sulmojë më komunën, komunën e drejtojnë qytetarët 🙂 Nuk ka se si të ndalet zhvillimi i Kisela Vodës, të zgjidhen problemet e njerëzve dhe të lejohen interesat e errëta të biznesit të individëve. bëhu më i fortë se ai i popullit”, shkruan Georgievski.

“Xhamat dhe automjeti mund të thyejnë sa të duan, por nuk mund të thyejnë kurrë vendosmërinë time për të zgjidhur njëherë e mirë mafien urbane. Bashkëqytetarët e mi e meritojnë! Duhet të jetë e qartë për të gjithë, askush nuk do të më “frikësojë” dhe nuk do të më ndryshojë mendje për të përmbushur atë që kam premtuar”, shton ai.

Video e ditës