I riu Nermin Handzic nga BiH fiton "Yjet e Grandit"

Nermin Hanxhiq
Nermin Handzic / Foto: Printscreen / Instagram

Në finalen e spektaklit muzikor "Yjet e Grand“16 garues luftuan për fitoren. Secili prej tyre u përpoq të jepte maksimumin për të marrë votat e publikut që dje zgjodhi të preferuarin e tyre me vota sms.

Pas dhjetë muajsh përpjekje, punë dhe përpjekje të mentorëve për t'u dhënë më të mirën kandidatëve, më në fund triumfoi më i miri dhe sipas të pranishmëve është 18-vjeçarja. Nermin Hanxhiq mentori i të cilit ishte Vicky Miljkovic.

Djaloshi nga Tesanji i BeH është gjimnazist dhe thotë për veten se në kohën e lirë dëshiron të luajë futboll, se është mbi të gjitha njeri human dhe pozitiv. Idhulli i tij muzikor është Shaban Sauliç.

Në natën finale, Nermin fitoi 128.456 vota nga audienca në Serbi, Maqedoni, Mal të Zi dhe Bosnje-Hercegovinë.

“Oh, nuk kam çfarë të them, vërtet, kushdo që fitoi e meritoi. “Faleminderit të gjithëve nga zemra”, tha fituesja me entuziazëm.

Statuja e artë iu dorëzua fituesit nga nikoqiri Voja Nedeljkoviq, dhe përfaqësuesi i kompanisë “Prevent Point” i ka dorëzuar çelësat e veturës “Opel Corsa”. Përveç makinës, fituesi do të marrë një këngë dhe një video nga “Grand Production”.

Video e ditës