VIDEO | Tifa nga “Bijelo Dugme” me një rrëfim tronditës: Përzieja heroinën me LSD-në

Foto: Mladen Vojicic Tifa/Facebook

Një nga rockerët më të njohur nga hapësira e të parëve Jugosllavia, ish-këngëtarja e "Butoni i Bardhë", Mladen Vojicic Tifa (61), pak kohë më parë ka folur për drogat e lehta dhe se si dhe kur i ka konsumuar ato.

Regjistrimi i paraqitjes së tij të ftuar në emisionin televiziv është sërish aktiv në rrjetet sociale "Ballkan Info", dhe për shkak të pranimit të tij për konsumim të drogës dhe alkoolit.

- Cfare dreqin? Dikur pija që të ndihesha mirë. Mora drogë për t'u ndjerë mirë. Cfare dreqin? Është vetëm për budallenjtë. E dini çfarë thonë, heroina është një kombinim i rrezikshëm, e kam kombinuar me LSD, çfarë! Mund ta duroja - tha rokeri.

@tvbalkaninfo Respekt i madh për Tifu-në tonë! #balkaninfo #aleksandarpavkoviq #mladenvojicic #tifa #kafana #splavovi #provoj #bijelodugme #exyurock #srbija ♬ tingull origjinal – tvbalkaninfo


Për shkak të rrëfimit të saj, Tifa mori kritika nga fansat të cilët besojnë se ajo nuk është një model i mirë për të rinjtë.

Më vonë ai foli se si e kalon jetën me zemër dhe se nuk është mirë të përdorësh trurin.

– Nuk pendohem kurrë për asnjë veprim tim. E di që ka vetëm një jetë. Në rastin tim, është shumë e rëndësishme të bësh gjithçka nga zemra. Sapo filloni të përdorni trurin tuaj, atëherë ju llogaritni, dhe unë bëj gjithçka në mënyrë spontane dhe refleksive - tha ai.

Kënaqësi e vjetër-i re: Bjelo Dugme me dy ribotime të reja të përmbledhjeve nga këngët single të viteve '70

Video e ditës