Mishel në Sarajevë për takime me anëtarët e Presidencës së BiH

Charles Michel
Charles Michel / Foto: EPA-EFE / DUMITRU DORU

Presidenti i Këshillit Evropian Charles Michel Sot ai do të jetë në Bosnje dhe Hercegovinë, ku do të takohet me anëtarë të Presidencës së BiH dhe përfaqësues të tjerë, si dhe me përfaqësues të partive.

Michelle do të arrijë në Sarajevë nga Beogradi, ku dje u takua me presidentin serb Aleksandar Vuçiq.

Delegacioni i BE-së në BiH tha se Mishel do të bisedojë me zyrtarët e Federatës rreth rrugës së BiH-së drejt BE-së, 14 përparësitë kryesore të së cilës janë ndryshimi elektoral dhe kushtetues, si dhe stabiliteti rajonal në kontekstin e situatës gjeopolitike në ndryshim.

Michelle nuk do ta vizitojë Mostarin siç ishte planifikuar më parë, për shkak të angazhimeve në Bruksel, raportojnë mediat e Sarajevës.

FOTO: Vuќiќ dhe Charles Michel bëjnë qebapë për darkë

Video e ditës