Mickoski: Marrëdhëniet e mira fqinjësore janë rrugë e dyanshme

Hristijan Mickoski si i ftuar në TV "Shenja" / 22 shtator 2021 / foto: TV Shenja / ekran i shtypur

Qytetarët duhet të ndjehen të lirë, komod, të gëzojnë jetën, punën, të pushojnë, shpresa po vjen, kohë më të mira po vijnë për të gjithë ne, tha kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në intervistën e tij për Ora 24.

Mickoski gjatë intervistës së tij iu referua edhe fqinjëve, ku theksoi se me ta do të bëhet politikë parimore, politikë që do të bazohet në argumente dhe fakte.

- Përsa i përket fqinjëve, ne do të udhëheqim një politikë parimore, një politikë që do të bazohet në argumente dhe fakte. Ne jemi të gatshëm të argumentojmë qëndrimet tona, jemi të gatshëm të punojmë së bashku me fqinjët tanë, për të ndërtuar ura. Fqinjët i thërras në një punë të përbashkët, në një punë vëllazërore sepse fqinji është ai që është dhënë nga Zoti dhe ne duhet të punojmë bashkë, nuk duhet të prishim urat. Ne presim që fqinjët tanë të respektojnë qëndrimin tonë sepse marrëdhëniet e mira fqinjësore janë një rrugë e dyanshme. Ata nuk do të shohin nga ne ato politika që kanë parë deri më tani, ato ishin politika të vetëpërçmimit, politika të përuljes, politikës së gjunjëzimit, nga ana tjetër shkatërrim dhe grabitje e vendit të tyre, as nuk do të shohin një politikë të Acarimi i panevojshëm, agresioni i panevojshëm, riemërtimi i autostradave, aeroporteve, monumenteve e kështu me radhë, tha Mickoski.

Në fund Mickoski tha:

- Ata do të shohin një politikë parimore, ne do të mbrojmë interesat e qytetarëve, do të punojmë për reforma, luftën kundër krimit dhe korrupsionit dhe prosperitet ekonomik, ajo që duan të gjithë qytetarët në atdheun tonë është pikërisht kjo, prosperitet ekonomik, një ekonomi më e mirë. dhe një jetë më të mirë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës