Mickoski për Kovaçevskit: Interesat shtetërore nuk mund të futen në një tabelë excel

Hristijan Mickoski dhe Dimitar Kovacevski
Hristijan Mickoski dhe Dimitar Kovacevski / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski tha në statusin në Facebook Kryeministri Dimitar Kovaçevski se interesat shtetërore dhe jeta e qytetarëve nuk mund të vendosen në një tabelë excel.

- Nëse drejtimi i një vendi mund të vihej në një tabelë të shkëlqyer, do të ishte e lehtë për këdo që të drejtonte një vend. Duhet të dihet se drejtimi i vendit nuk është i njëjtë me tabelat e trashëguara të excel-it të marra për partinë. Nuk mund të vendosen në një tabelë excel as interesat shtetërore, as jeta e qytetarëve, ka shkruar Mickovski.

Sipas tij, vendi është ndër më të korruptuarit në Evropë, me deficit buxhetor prej rreth 7.255.000.000 denarë.

- Kësaj radhe të përpiqemi pa tabela excel, por me punë për atë që është e rëndësishme për njerëzit, mbrojtjen e interesave, më shumë para dhe të ardhme për të gjithë, thuhet në njoftimin e Mickoskit.

Burimi: MIA

Video e ditës