MI: Trajkovski do të humbasë finalen e kërcimit së gjati për shkak të testit PCR pozitiv

Atleti maqedonas Andreas Trajkovski/Foto: facebook.com/Andreastrajkovski93

Sipas Klubit Atletik”Punëtorët“, një lajm i keq vjen nga Lojërat Mesdhetare në Oran të Algjerisë.

Për shkak të temperaturës së ngritur ditën dhe natën e kaluar dhe një test PCR pozitiv Andreas Trajkovski do të humbasë finalen e sotme të kërcimit së gjati.

AK “Rabotnicki” i uron sportistit maqedonas shërim të lehtë dhe të shpejtë.

- Jam shumë i trishtuar për shkak të situatës, sepse qëllimi im më i madh për këtë sezon ishte të fitoja medalje për Maqedoninë në Lojërat Mesdhetare në Oran. Stërvitja u zhvillua sipas dinamikës së pritur deri dje, isha në formë të shkëlqyer, por fatkeqësisht Zoti kishte plane të tjera për mua. Pas kësaj do të kthehem edhe më i fortë - thotë Trajkovski.

Paraprakisht, atletika maqedonase në Oran u përfaqësua nga Drita Islami, e cila fitoi vendin e nëntë në 400 metra me pengesa me rezultatin më të mirë këtë sezon, 59 sekonda e 16 të qindta.

Trstena: Mundësit ia dolën, turp që sportistët e tjerë maqedonas nuk fituan medalje

Video e ditës