Merkuri hyn në Gaforre: Të gjitha emocionet do të dalin në sipërfaqe!

horoskopi ditor

Pas qëndrimit te Binjakët, Mërkuri hyri në shenjën e Gaforres dhe Marsi u zhvendos nga Dashi në Demi. Me hyrjen e Merkurit në këtë shenjë, emocionet do të dalin në sipërfaqe, qofshin ato pozitive apo negative negativ.

Marsi në Demi: Një periudhë e mrekullueshme për planifikimin dhe realizimin e qëllimeve tuaja të ardhshme

Mërkuri dhe Marsi ndryshuan shenjë në të njëjtën kohë nën një aspekt të favorshëm të ndërsjellë sekstil. Ky aspekt sjell komunikim të këndshëm, mendje aktive dhe të shpejtë, realizim planesh, ambiciesh, frymë sipërmarrëse, është i shkëlqyer për kontrata biznesi dhe për të gjitha llojet e marrëveshjeve e negociatave.

Komunikimi i keq deri dje me persona të caktuar do të përmirësohet gradualisht dhe do të ketë më pak agresivitet, debat dhe luftë.

Katër data “të rrezikshme” në korrik për të gjitha shenjat e horoskopit: Mos filloni asgjë të re në këtë ditë

Mërkuri në Gaforre do të thotë që fokusi do të jetë në marrëdhëniet të mbështjella me dashuri dhe emocione. Këtu përfshihen mbledhjet familjare, pushimet verore dhe bisedat me të dashurit. Duke kujtuar disa kohë të vjetra dhe zgjidhjen e problemeve familjare. Mund të mësoni për një ngjarje familjare ose një sekret. Mërkuri në Gaforre do të sjellë një dozë nostalgjie për të gjitha shenjat e zodiakut, por edhe dëshirë për falje.

Horoskopi i madh mujor për korrikun: Një periudhë e shkëlqyer për Gaforret, Dashi do të duhet të jetë i kujdesshëm për financat

Gaforret, aq të butë, të butë dhe të ndjeshëm sa janë, janë po aq pasionantë dhe të drejtpërdrejtë, pasi Gaforrja është uji kardinal. Tani është koha për të shprehur ndjenjat tuaja, për t'i thënë dikujt që e doni atë. Me Merkurin që hyn në këtë shenjë, të folurit bëhet plot pasion, kështu që çdo gjë mund të thuhet. Emocionet dhe dëshirat do të dalin në sipërfaqe, qofshin pozitive apo negative.

Video e ditës