Një burrë u gjet i vdekur në shtëpinë e tij, i rrethuar nga dhjetëra gjarpërinj helmues

unsplash

Amerikan ai u gjet i vdekur në shtëpinë e tij i rrethuar nga dhjetëra gjarpërinj - shumë prej tyre helmues.

Fqinjët lajmëruan policinë pasi ata shkuan në një shtëpi në shtetin amerikan Maryland dhe gjeti një burrë të shtrirë në dysheme, raporton BBC.

Kur policia mbërriti, ata gjetën më shumë se 124 gjarpërinj helmues dhe jo helmues, duke përfshirë pitonët, kobrat dhe gjarpërinjtë me zile. Më i madhi prej tyre thuhej se ishte një piton birman 14 centimetra.

Një 49-vjeçar i paidentifikuar u shpall i vdekur në vend. Shkaku i vdekjes ende nuk është përcaktuar, por policia thotë se nuk ka prova për ndonjë shkelje.

Një autopsi ende nuk është kryer.

Qendra e Kontrollit të Kafshëve pranë Charles County po koordinon përpjekjet e shpëtimit për të zhvendosur dhe kthyer zvarranikët në shtëpitë e tyre me ndihmën e ekspertëve nga Karolina e Veriut dhe Virxhinia.

Është e ndaluar të zotërosh gjarpërinj helmues në Maryland.

Video e ditës