Marsi në katror me Plutonin: Frustrimet do të shpërthejnë në dhunë

Giulio Bonasone, Plutoni duke zbritur në ferr, foto: Picryl

Këto ditë mund të shihni se konfliktet po përshkallëzohen sepse nuk mund të duroni më. Ne duam ndryshim dhe duke pasur parasysh këtë Mars ka ndihmë në formën e një seksi me Saturnin tek Ujori, këto janë ndryshime shoqërore, të cilat shkojnë drejt rebelimit kundër të gjitha formave të kontrollit që na imponohen. Marsi do të hyjë në shenjën e Demit më 7 korrik kur të shtypim frenat dhe do të ngadalësohet plotësisht pas ditëve të tensionuara, shkruan astrologu. Ana Mandiq.

Aktualisht planeti Mars po përfundon ciklin e lëvizjes në shenjën e Dashit, por kjo zonë nuk është aspak e lehtë dhe mund të jetë shumë e zhurmshme. Domethënë, vetë Marsi është në shenjën e tij të dominimit, pra është shumë i fortë, sepse këtu ndihet i plotë, dhe para se të kalojë në shenjën e Demit dhe pak i ngadalshëm, godet me dhunë sheshin me Plutonin në Bricjap.

Këta janë dy planetë që simbolizojnë fuqinë, forcën dhe veprimin, Marsi si një planet i jashtëm i veprimit dhe Plutoni si një dëshirë e fshehur që kontrollon në mënyrë delikate rezultatin e situatës. Por ata janë të dy po aq të fortë në qëllimet e tyre dhe po aq kokëfortë.

Çfarë vere i pret çdo shenjë të horoskopit?

Kështu që këto ditë do të shohim që konfliktet të përshkallëzohen sepse nuk mund të tolerohet më. Do të shohim shpërthime agresioni që grumbullohen për një kohë të gjatë. E gjithë kjo duke qenë se Plutoni është në fund të Bricjapit, por është retrogradë dhe të gjithë e dimë se çfarë kemi kaluar dy vitet e fundit.

Tani ky Mars dëshiron t'i nxjerrë të gjitha nga vetja, por nuk do të zhduket lehtë. Papritur shohim një ushtri që dëshiron të pushtojë territore, por nga ana tjetër ka të gjithë makinerinë e fuqishme pas saj dhe që duhet të kontrollojë çdo lëvizje tani.

Stresi i akumuluar që është grumbulluar tek ne, tani mund të shpërthejë, sepse jemi të lodhur nga gjithçka dhe sepse duam ndryshim. Ne e kuptojmë se kjo nuk është më e mundur dhe se është koha për të filluar diçka për këtë çështje.

Duke qenë se Marsi ka ndihmë në formën e një seksi me Saturnin në Ujor, këto janë ndryshime shoqërore, të cilat po shkojnë drejt rebelimit ndaj të gjitha formave të kontrollit që na imponohen.

Personalisht, shumë, veçanërisht njerëzit që kanë një aspekt të vështirë të Plutonit dhe Marsit, mund të gjenden në konflikte të pakëndshme, ku do t'u duhet të mbrohen ose të duan t'i vënë gjithçka në fytyrë dikujt tani, sepse janë të lodhur nga gjithçka.

Për shkak se Plutoni është një planet delikate, ai ndihet më shumë në një nivel të pavetëdijshëm, duke vepruar sesa nënndërgjegjeshëm. Konfliktet tani po dalin në dritë dhe ju mund të mos jeni as të vetëdijshëm se ato ekzistojnë brenda jush.

Por tani kemi mundësinë të ndërgjegjësohemi dhe të shpëtojmë nga këto konflikte, pra t'i shndërrojmë zhgënjimet në energji më pozitive dhe lëvizëse. Në vend që të përpiqen të rikuperohen, ata zhyten në trishtimin e tyre dhe kështu, përjetojnë më shumë dështim.

Lidhja e saktë do të jetë të premten, më 1 korrik, pra do të jetë një ditë përshkallëzimi, dhe më pas energjia bie, sepse Marsi do të jetë i rraskapitur dhe më 7 korrik do të hyjë në shenjën Demi kur të shtypim frenën dhe të ngadalësojmë plotësisht. pas ditëve të kaluara.

Video e ditës