Marsi hyn në Dashi më 25 maj: Arritja e qëllimeve me guxim dhe besim

rilindasit
Foto: Unsplash / Lukas Meier

Mars hyn Dash më 25 maj, ku do të qëndrojë deri më 5 korrik 2022. Në këtë periudhë do të ecim me guxim, pa turp dhe besim drejt arritjes së synimeve tona. Energjia e Marsit tek Dashi do të rrisë motivimin dhe do të forcojë dëshirën për të fituar dhe për të marrë gjithçka që dëshirojmë.

Marsi në shenjën e Dashit ndihet si në shtëpinë e tij dhe aty fuqia e tij shtohet. Nën atë ndikim do të ndjeni se energjia juaj do të jetë spontane, do të përpiqeni për më mirë dhe do të jeni më të guximshëm. Shpirti konkurrues do të zhvillohet mirë dhe qëllimi juaj i vetëm do të jetë fitorja! Do të jeni aktivë, të fokusuar dhe të sigurt.

Horoskopi i javës së madhe (23-29 maj): Ujori do të duhet të reagojë shpejt, Binjakët do të jenë të pasigurt.

Veprimet tuaja do të jenë të drejtpërdrejta, ju do të gjeni instinktivisht mënyrën më të shpejtë për të kaluar nga pika A në pikën B. Ana negative e Marsit tek Dashi është tendenca për të qenë të padurueshëm, arrogant, impulsiv dhe egoist.

Do të ecni drejt qëllimeve tuaja me guxim, besim, pa turp dhe drejtpërdrejt, dhe e njëjta gjë vlen edhe për shprehjen e zemërimit. Ju do të dëshironi të jeni të parët që do ta bëni vetë - pavarësia, sipërmarrja dhe iniciativa juaj do të jenë më të dukshme.

Ky tranzit është i shkëlqyeshëm për sipërmarrjet që kërkojnë guxim dhe forcë, por nuk do të thotë domosdoshmërisht pasion dhe energji të qëndrueshme. Ju nuk do të dëshironi të shikoni prapa ose të mendoni shumë - do të merreni vetëm me atë që mund të arrini për momentin.

Keqkuptime për shenjat e horoskopit në të cilat të gjithë besojnë

Për shkak se Marsi është një luftëtar në qiell dhe Dashi synon të arrijë majën me çdo kusht, ky kombinim mund të ndezë zjarrin tuaj të brendshëm. Mund të ndiheni më konkurrues dhe më të sigurt, por edhe më impulsiv dhe agresiv.

Më 29 maj, Marsi do të krijojë një lidhje të zjarrtë me Jupiterin, planetin e lumturisë dhe bollëkut, i cili sapo ka nisur qëndrimin disamujor në shenjën e Dashit. Jupiteri zgjeron gjithçka me të cilën bie në kontakt, ndaj në këtë rast do të rrisë volumin e dëshirës së Marsit për të arritur majën. Megjithatë, duhet theksuar se me Mërkurin, i cili është ende retrogradë deri më 3 qershor, mund të jetë e vështirë të arrihet ajo lloj energjie për të cilën Dashi përpiqet gjithmonë.

Dita më e lumtur e javës për çdo shenjë të zodiakut

Më 15 qershor, Marsi do të bashkohet me Chiron, i cili gjithashtu po lëviz në shenjën e Dashit. Asteroidi, i njohur si "shëruesi i plagosur", flet për aftësinë tonë për të shëruar veten dhe më pas për të udhëhequr të tjerët në të njëjtën rrugë. Dhe në lidhje me Marsin, zemërimi dhe dhimbja themelore mund të zgjohen. Por ju do të keni një mundësi unike për të përpunuar në një mënyrë produktive.

Marsi në Dashi gjithashtu do të përplaset me Plutonin më 1 korrik, dhe ky aspekt i ndryshueshëm mund t'i hapë rrugën betejave për pushtet, kështu që mund të jetë koha më e mirë për rritjen e ndërgjegjësimit.

Video e ditës