Një i mitur është ndaluar pas një grabitjeje në një barnatore në Shkup

Foto: MIA

Dje në ora 19.30:237 në zonën e Bit Pazarit nga ana e zyrtarëve policorë të Njësisë për Punë të Brendshme Qendrës dhe Bit Pazarit, është arrestuar një i mitur nga Shkupi, i cili ka kryer veprën penale “grabitje” e dënueshme nga neni. XNUMX të Kodit Penal, kur në një barnatore në Shkup me kanosje me send të mprehtë ka sulmuar punonjësin dhe i ka marrë paratë.

Grabitësi është ndaluar dhe është parashtruar kallëzim penal dhe gjyqtari i ka caktuar masën e paraburgimit dhe më pas është dërguar në Burgun e Shkupit.

Paratë i janë kthyer të dëmtuarit.

Video e ditës