"Makpetrol" - 75 vjet energji shtytëse e ekonomisë maqedonase

Ndërtesa administrative e "Makpetrol"
Ndërtesa administrative e "Makpetrol"

Lider në tregun e naftës dhe produkteve të naftës "MakpetrolKy vit shënon një përvjetor të rëndësishëm, 75 vjet nga themelimi i saj. Në këto 75 vite “Makpetrol” ka mundësuar një fluks energjie të besueshëm dhe efikas në të gjithë vendin. Kompania u rrit dhe u zhvillua duke ofruar energjinë e nevojshme për konsumatorët, duke u përpjekur vazhdimisht të përmirësojë produktet dhe shërbimet e saj.

- Përvjetorët nuk janë thjesht data të zakonshme me të cilat ne shënojmë dhe respektojmë atë që ka arritur i gjithë ekipi, ata janë një shans i jashtëzakonshëm për të menduar dhe ndërtuar një vizion se si të vazhdojmë të arrijmë sukses dhe të krijojmë vlera të reja së bashku. Për “Makpetrol”, një segment jashtëzakonisht i rëndësishëm në zhvillim do të jenë investimet në rrjetin e shpërndarjes. Megjithatë, në afat të gjatë, prioritet strategjik do të jenë burimet e ripërtëritshme të energjisë, me qëllim që gjeneratave të ardhshme t'u ofrohet një mjedis jetese më i shëndetshëm dhe më i pastër, si dhe një mjedis ekonomik më i avancuar - thonë nga "Makpetrol".

"Makpetrol" për 75 vjet është pionier në aplikimin e teknologjive të reja, gjithmonë i gatshëm për t'iu përgjigjur me sukses sfidave moderne përmes progresit të vazhdueshëm dhe prezantimit të vazhdueshëm të risive. Kompania ishte e para që prezantoi gazin natyror të kompresuar (CNG), dhe në mendimet dhe planet për periudhën e ardhshme përfshihet futja e gazit të lëngshëm të naftës (LNG), që do të ndodhte për herë të parë në tregun vendas. Në përputhje me tendencat e fundit globalisht, në terma afatgjatë, hidrogjeni dhe burime të tjera të rinovueshme të energjisë do të bëhen pjesë e portofolit të markës.

Ditë të tilla na bëjnë gjithmonë të shikojmë historinë, por edhe të ndajmë planet tona për të ardhmen. Filluam në vitin 1947 si kompani tregtare për shitjen e naftës dhe derivateve të naftës "Yugopetrol - Shkup", me 85 punëtorë dhe një rrjet të disa pikave të karburantit.

Sot familja jonë ka pothuajse 2.000 punonjës. Ne kemi ndërtuar një rrjet stacionesh moderne karburanti dhe magazina në të gjithë vendin, si dhe biorefinerinë tonë për prodhimin e bionaftë të pastër. Ne vazhdimisht përmirësojmë rrjetin e shpërndarjes me investime në lëndë djegëse të reja alternative dhe vazhdimisht punojmë për mbrojtjen e mjedisit përmes përdorimit të karburanteve moderne dhe më të pastra.

Suksesi i një kompanie shihet më së miri përmes numrit të përdoruesve të saj të kënaqur dhe besnikë. Ne investojmë vazhdimisht në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve, dhe konsumatorët e kuptojnë këtë dhe na japin besimin e tyre. Është një partneritet që ne e vlerësojmë më shumë. Angazhimin më të madh, pa kompromis dhe cilësi të lartë sipas standardeve më të larta, si dhe qëndrimin se fitimi nuk duhet të jetë në kurriz të cilësisë, kompania e konfirmon me cilësinë e garantuar të çdo pike karburanti përmes inspektimit të përditshëm në laboratorin e saj. Investimi i vazhdueshëm në zhvillim i ka mundësuar “Makpetrol” të jetë furnizuesi i vetëm i karburanteve të aviacionit, çka nënkupton respektimin e standardeve më rigoroze të cilësisë.

“Makpetrol” në 75 vitet e fundit ka qenë vazhdimisht në krye të punëdhënësve më të dëshirueshëm në vend. Arsyeja për këtë është e thjeshtë - kompania sinqerisht beson se njerëzit janë energjia që drejton zhvillimin dhe përparimin. Gjithë këto vite, shtytës të zhvillimit, përveç konsumatorëve, janë edhe punonjësit si faktori më i rëndësishëm për suksesin e biznesit të kompanisë.

- Vitet e fundit kanë qenë vërtet të vështira ekonomikisht për çdo kompani dhe mund të presim sfida të mëdha edhe në periudhën e ardhshme. Besimi ynë, megjithatë, bazohet në përvojat e mëparshme dhe ata na kanë konfirmuar shumë herë se kur ke një vizion të qartë, edhe pengesat më të mëdha mund të kapërcehen më lehtë. Ajo që kemi arritur në këto shtatë dekada e gjysmë na jep energji dhe nxitje për të vazhduar të jemi inovativë në treg dhe për të mundësuar zhvillimin individual të secilit prej punonjësve tanë. Sepse kombinimi i këtyre dy vlerave do t'i lejojë kompanisë të mbetet në krye në të ardhmen - thekson presidenti i bordit drejtues të kompanisë, z. Andreja Josifovski.

"Makpetrol" dëshiron të falënderojë klientët besnikë, aksionarët, por natyrisht edhe punonjësit e tij, të cilët gjatë 75 viteve të fundit karrierën e tyre ia kanë kushtuar krijimit të një prej kompanive më të suksesshme në Maqedoni.

Tjetri lidhja mund ta shikoni videon promovuese për 75 vjetorin e “Macpetrol”.


Teksti PR tregtar
Video e ditës