Një maqedonas siguroi një podium në Kupën Botërore TCR: Davidovski me një sukses historik në Jeddah

Viktor Davidovski performoi me një "wild card" në Kupën e Botës TCR/foto: facebook.com/pssracingteam

Viktor Davidovski hyn në legjendat e automobilizmi maqedonas me një sukses të ri fantastik në karrierën e tij.

Ai arriti të zërë vendin e dytë në garën e dytë të fundjavës finale të Grand Prix në FIA WTCR Kupa e Botes e cila ndodhi në Xheda, Arabia Saudite.

Maqedonasi që performon për "Comtoyou Racing" ishte në pozitën e dytë me Audi RS3 LMS TCR me kohën 00:32:55.891.

Është në radhë të parë Zhyl Magnus nga Belgjika, dhe është në pozitën e tretë Mikel Azcona nga Spanja. Ju mund të shihni të gjitha rezultatet e garës KETU

Më herët në garën e parë, shoferi ynë nga gjithsej 14 garues që përfunduan garën arriti në pozitën e tetë (00:37:12.921).

Davidovski performoi si shofer "wild card" në Bahrein dhe Arabinë Saudite.

Video e ditës