Lukarevska: Vazhdojmë në rrugën më të vështirë, por me gjuhë dhe identitet të njohur maqedonas

Sanja Lukarevska, nënkryetare e LSDM-së / Foto: LSDM

Nënkryetari i LSDM-së, Sanja Lukarevska ka treguar në profilin e tij në Facebook se “ata dinë të thonë JO dhe i kanë thënë”.

Lukarevska thotë se tani “vazhdojmë në rrugën më të vështirë, por me gjuhë dhe identitet të njohur maqedonas”.

“Ne dimë të themi JO dhe e bëmë”. Vazhdojmë në rrugën më të vështirë, por tani me gjuhë dhe identitet të njohur maqedonas dhe me një diskutim të gjerë që do ta qartësojë tablonë deri në detajin e fundit si përgjigje për të gjitha spekulimet. E di që njerëzit që udhëheqin këtë proces janë përgjegjës dhe nuk do të lejojnë një zgjidhje që na ndajë. Këto janë ditë për vendime të vërteta. Të ardhmen tonë nuk duhet t'ia lëmë pasigurisë dhe t'ia lëmë kohës", shkruan Lukarevska.

Foto Facebook
Video e ditës