Historia e dashurisë së këngëtares dhe politikanit: Ana Bekuta e thyer nga dhimbja është bërë e ditur pas vdekjes së Milutin Mrkonjic.

Foto: Instagram

Politikani serb, presidenti i nderit i SPS-së dhe deputeti Milutin Mrkonjic vdiq dje në Beograd në Institutin për Sëmundje Kardiovaskulare Dedinje.

Ka vdekur ish-kryetari i nderit i SPS-së, Milutin Mrkonjiq

Siç u raportua më herët nga mediat, Mrkonjic iu betua Ana Bekutës nga shtrati i spitalit se nëse ai vdiste ajo nuk do të ndalonte së kënduari.

Ana Bekuta ka treguar për mediat serbe se sa e pikëlluar dhe e thyer është për shkak të humbjes së një njeriu të dashur.

Anna Bekuta ka folur tani për herë të parë pas vdekjes së partnerit të saj dhe fjalët të thyejnë zemrën:

- Milutini im ka ikur. Ju lutem të gjithë të më kuptoni në këtë dhimbje që nuk do ta shpall - tha shkurt dhe qartë Bekuta.

Këngëtari i thyer nga dhimbja ka qenë pranë tij deri në momentin e fundit dhe e ka vizituar çdo ditë në klinikë.

Partneri i Ana Bekutës i lidhur me respiratorin, mjekët po luftojnë për jetën e politikanes

Bekuta dhe Mrkonjic janë në një lidhje prej 10 vitesh.

Mrkonjic ishte i martuar me gruan e tij Dragana, nga e cila nuk u divorcua kurrë zyrtarisht.

“Menjëherë e kuptova se ai ishte njeriu i jetës sime. Jo në takimin e parë, por në takimin tonë të dytë. Ishte një takim privat dhe i ndjeri Bata Vojivojinovi, ishte i pranishëm, në atë kohë u pajtuan për botimin e librit të tij. Shoku im luajti për ta dhe më ftoi. “Kur z.Mrkonjic është ulur aty, ai menjëherë u hodh nga karrigia dhe na shërbeu atë natë në tubim, gjithçka m’u bë e qartë”, ka thënë Ana më herët për “Alo”.

Edhe pse u njohën dhe u dashuruan relativisht vonë, Bekuta një herë tha se dashuria e saj erdhi kur ajo ishte gati për të.

“Mashkulli i vërtetë shfaqet kur je gati për të, kur bie në dashuri me veten. Me të vërtetë prisja, gjysmën e parë të jetës sime e kalova duke kërkuar. Kur u takuam, unë isha 52 vjeç, ai gati 70. Por nëse do të ishim takuar më herët, mund të mos e njihnim njëri-tjetrin. "Nuk është se ne e dimë se çfarë është dashuria në vitet njëzet dhe tridhjetë... Vetëm më vonë e kuptojmë se kur mençuria dhe përvoja vendosin disa vlera në vendin e tyre."

Edhe pse kaluan dhjetë vite së bashku, ata nuk kishin planifikuar kurrë një martesë.

“Nuk kam në plan të martohem, nuk jam i çmendur. Unë dua të jem i lirë dhe mes nesh ka besim që në fillim. Martesa nuk do të ndryshonte asgjë gjithsesi”, ka thënë së fundmi Ana Bekuta.

Këngëtarja dhe politikani e kalonin pjesën më të madhe të kohës së lirë në shtëpinë e përbashkët.

Video e ditës