E majta: Presim provokatorë në protestën sonte, anëtarët tanë nuk mbajnë fantazma

Foto: Facebook / print screen

E majta njoftoi pasditen e sotme se ka informacione se priten provokatorë në protestën e sotme para Qeverisë, e cila do të fillojë në orën 19:XNUMX.

-Falë punonjësve të ndërgjegjshëm në shërbime morëm informacione se qeveria ka synime serioze të përfshijë provokatorë në protesta. Të gjitha me qëllim që të shkaktohen shqetësime serioze të rendit dhe qetësisë publike për të arsyetuar aktivitetet e tyre policore-represive dhe për të dekurajuar popullin maqedonas që të vijë për të shprehur të drejtën e tij për të protestuar kundër tradhtive kombëtare, thonë nga partia opozitare.

Partia shton se anëtarët e së majtës nuk veshin fantazmë dhe çdo person që shihet në një formë të tillë do të izolohet dhe nuk do të mbështetet në aktivitetet e tij.

Video e ditës