"Vitin e kaluar mezi u ndalëm për t'ju fotografuar me tortën, sot ju shkoni përsëri", vajza e Julia po lufton me kancerin dhe festoi një ditëlindje të re

Këngëtarja dhe prezantuesja Julia ndanë emocionet për ditëlindjen e vajzës së saj Andrijana, e cila u diagnostikua me kancer në të njëjtën ditë vitin e kaluar / Foto: Arkivi i Shtypit të Lirë

Këngëtarja dhe prezantuesja Julia ndanë emocionet për ditëlindjen e vajzës së saj Andrijana, e cila u diagnostikua me kancer në të njëjtën ditë të vitit të kaluar. "Dhe këtu, biri im i dashur, ka kaluar një vit, ju jeni në këmbë, mund të shkoni përsëri," shkroi ajo një postim emocional dhe e ndau atë në profilin e saj në Facebook. 

“Ka kaluar një vit, vitin e kaluar në ditëlindjen tuaj me një diagnozë të vështirë, me dhimbje, të cilat mezi i lehtësuam që të qëndroni në këmbë dhe të bëni një fotografi me tortën e ditëlindjes, të cilën mezi e blemë. Me një mori pyetësorësh që as nuk mund t'i thoshim. E gjithë kjo na lëndoi, ne nuk e dinim sa, ku jemi, por prapë nuk u ndalëm, buzëqeshëm, bëmë fotografi për ditëlindjen tonë. Me besimin se do të festojmë edhe vitin e ardhshëm. Dhe këtu, biri im i dashur, ka kaluar një vit, ju keni qëndruar në këmbë, mund të shkoni përsëri. Të qeshësh, të pikturosh, të përhapësh dritën tënde. "Falënderoj Zotin, i përulur në tokë dhe lart në qiell," tha nikoqiri dhe folës motivues Julia. Ai shton: "Ji i lumtur, Andriana ime, na trego sa e fortë je dhe vazhdo të ecësh plot vetëbesim." ajo shkruajti.

Pavarësisht vështirësive me të cilat përballet, Andriana është gjithmonë e buzëqeshur dhe plot energji pozitive.

- Mësova se kur ju buzëqeshni në jetë dhe ai ju buzëqesh me një buzëqeshje të gjerë, ai do të hapë portat edhe më shumë dhe do t'ju shtyjë me bollëk. "Thuhet se jeta është një luftë ose Zoti i jep betejat më të mëdha trimave, por prapëseprap unë nuk" luftoj "me jetën, e jetoj me avull të plotë dhe një ditë do të tregoj në detaje historinë time për miqësinë time me kancerin ", tha ai.  artistja Andrijana Maciev në një intervistë me Free Press. 

Andrijana Maciev, ballë për ballë me kancer: Unë nuk luftoj me jetën, unë e jetoj atë me avull të plotë!

Grupi ka qenë aktiv në rrjetin social Facebook kohët e fundit "Artistë për Andrijana Maciev" ku shumë piktorë dhe artistë të shquar akademikë postojnë veprat e tyre të zgjedhura të artit që janë në dispozicion për shitje me çmime shumë të volitshme, për të gjithë ata që e duan artin dhe duan ta japin atë mbështetjen e artistes Andrijana Maciev, në luftën kundër kancerit.

 

Video e ditës