Lista e kursit të këmbimit NBRSM: Sa kushton euro sot?

Instalim artistik në Shkup; Euro, lista e kursit të këmbimit
Instalim artistik në Shkup / Foto: EPA-EFE / NAKE BATEV

Sipas listës së kursit të mesëm të NBRSM, euro sot është 61.6950 denarë, dhe dollari amerikan kushton 59.1799 denarë. Paundi britanik është 71.2002 denarë.

Lista e kursit të këmbimit për 2.7.2022 / Foto: Screenshot, uebfaqja e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Video e ditës