Lista e kursit të këmbimit NBRSM: Sa kushton euro sot?

lista e kursit të këmbimit, euro
Euro / Foto: EPA / FEDERICO GAMBARINI

Sipas listës së kursit të mesëm të NBRSM, euro sot është 61.6950 denarë, dhe dollari amerikan kushton 54.7524 denarë. Paundi britanik është 73.7009 denarë.

Video e ditës