Hëna e përgjakshme në Akrep do të ndikojë më së shumti këto shenja të zodiakut

rilindasit
Foto: Unsplash / Birmingham Museums Trust

Eklipsi i hënës së përgjakur do të jetë në kulmin e tij më 16 maj në shenjën e Akrepit, dhe shfaqet pranë Merkurit retrograd. Do të zbulojë të vërtetat e fshehura dhe do të na japë një shans për të hequr qafe gjërat që na pengojnë. Një eklips hënor do të prekë të gjitha shenjat, por disa do i ndjejnë më intensivisht ndryshimet.

Akrepi

Për shkak se eklipsi është në shenjën tuaj, mund të prisni një stuhi! Ky fenomen astrologjik do të jetë si një pasqyrë për nevojat tuaja emocionale të ndrydhura. Megjithatë, ky vetë-reflektim intensiv nuk do të jetë këtu vetëm për t'u marrë me anën tuaj të errët. Do t'ju bëjë të hiqni qafe më në fund zakonet, besimet, njerëzit ose situatat e vjetra që ju rëndojnë. Jini të përgatitur për ndryshime të mëdha në identitetin tuaj, si dhe në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Njerëzit që nuk i përgjigjen më ndjenjës suaj të re të vetëvlerësimit, nuk do të tërhiqen më nga ju, nuk do të dëshironi të humbni kohë me ta. Por ju do të sillni disa njerëz të rinj në jetën tuaj.

Dash

Përgatituni për transformime të mëdha pasi eklipsi hënor shkakton ndryshime rrënjësore në jetën tuaj. Do të detyroheni të përballeni me karmën tuaj. Do të duhet të nxirrni disa përfundime dhe të përgatiteni për fillimet e reja që do të vijnë më vonë. Tani është një kohë e mirë për të vlerësuar se çfarë saktësisht duhet të ndryshoni dhe pse, sepse është e nevojshme të rivendosni ekuilibrin dhe të lironi hapësirë ​​për kapitullin tjetër të jetës.

Dem

Gjërat në marrëdhënien tuaj bëhen të turbullta dhe eklipsi mund të turbullojë vizionin tuaj se si duhet të duket marrëdhënia juaj me partnerin. Megjithatë, eklipsi ju inkurajon të analizoni marrëdhëniet tuaja dhe të shihni se çfarë ndodh në to. Me të gjitha ndryshimet që keni bërë së fundmi, mund të mos e keni vënë re se si kanë ndryshuar qëllimet dhe dëshirat, vlerat dhe pritshmëritë tuaja. Tani është koha për të pyetur veten se çfarë dëshironi me të vërtetë. Energjia ju informon se modelet e vjetra të sjelljes nuk do të funksionojnë më.

Video e ditës