Mbretëresha e romaneve të trazuara të dashurisë Mir Yam fsheh një histori të trishtuar, të harruar për jetën e saj

Mir-Yam / Instagram
Mir-Yam / Instagram

Serbja Jane Austen, siç e quajnë shpesh, fitoi sërish audiencën disa vite më parë kur u shfaqën romanet e saj dhe kështu fitoi përsëri popullaritet i jashtëzakonshëm.

Mir Yam është pseudonimi i një shkrimtareje, romanet e së cilës shënuan periudhën ndërmjet dy luftërave në Mbretërinë e Jugosllavisë dhe e bënë atë autoren femër më të lexuar.

Pas emrit Mir Yam qëndron…

Lexo më shumë KETU
Burimi: Espresso.mk

Video e ditës