Që nga fillimi i vitit shkollor, 17 punonjës dhe 76 nxënës në 21 shkolla në Kumanovë u infektuan me Kovid

Mësimdhënia gjatë një pandemie / Foto: EPA-EFE / GEORGI LICOVSKI

Një punonjës dhe dhjetë nxënës të infektuar nga Covid-19 nga shkollat ​​e Kumanovës u raportuan dje në sektorin e arsimit të komunës së Kumanovës, njoftuan sot autoritetet. Nxënësit e infektuar janë nga disa shkolla fillore dhe të mesme.

- Nga fillimi i vitit shkollor, deri të hënën, 20 shtator 2021, gjithsej 17 punonjës në shkolla të infektuara me virusin covid-19 dhe gjithsej 76 studentë nga disa shkolla janë paraqitur në Departamentin e Arsimit nga fillorja dhe shkollat ​​e mesme komunale.të shpallura nga sektori.

Sipas të dhënave të sektorit, në komunën e Kumanovës janë 14 807 nxënës, dhe gjithsej 1720 persona janë të punësuar në 21 shkolla, nga të cilat pesë janë të mesme dhe 16 shkolla fillore.

Burimi: MIA

VIDEO: Pacienti më i ri me covidium është një foshnjë një muajshe, më të prekurit janë fëmijët deri në dy vjeç dhe nga 9-16 vjeç

Video e ditës