Kovaçevski: Në takimin me Petkovin do të bisedohet për ecurinë e bisedimeve mes MPJ-ve

Kovaçevski dhe Petkov në samitin e NATO-s në Bruksel / Foto: Facebook

“Duke qenë se kryeministri bullgar është sot në Romë, do të kemi një takim për të diskutuar ecurinë e bisedimeve ndërmjet ministrive të jashtme të dy vendeve”, tha ai. Dimitar Kovaçevski pas një audience me Papa Françeskun në Vatikan në përgjigje të pyetjes për pritjet nga takimi me Kiril Petkov, raporton MIA.

Kovaçevski tha se me Petkov kanë komunikim të rregullt, i cili, siç tha ai, zhvillohet për tema të ndryshme.

- Sot patëm një takim me zyrtarë të tjerë në Vatikan, me përgjegjësi për marrëdhëniet ndërkombëtare, me sekretarin e Vatikanit. Pasdite do të kemi një takim edhe me kryeministrin bullgar. “Unë dhe kryeministri bullgar kemi komunikim të rregullt për tema të ndryshme dhe duke qenë se sot janë në Romë, do të kemi një takim për të diskutuar për ecurinë e bisedimeve ndërmjet ministrive të jashtme”, tha Kovaçevski.

Video e ditës