Kostadinovska Stojçevska: "Qyteti më bën të këndoj" përmes muzikës na prezantoi përvojën, emocionin dhe vizionin e artit dhe kulturës bashkëkohore

Bisera Kostadinovska Stojçevska / Foto: "Sloboden Pechat" / Dragan Mitreski

“Qyteti më bën të këndoj” na prezantoi përvojën, emocionin dhe vizionin e artit dhe kulturës bashkëkohore përmes muzikës.

Së bashku me të rinjtë në Manastir, festojmë muzikën alternative maqedonase përmes botimit të fundit muzikor të autorit të sapo ndjerë Mirko Popov.

Rekordi "Pop Culture" është një tjetër dëshmi për rëndësinë e veprës së Popovit, për skenën e pavarur dhe për shprehjen unike muzikore të autorëve të rinj.

Të rinjtë po krijojnë një platformë të re për të shprehur talentin e tyre, për të frymëzuar audiencën dhe për të përsosur shfaqjet artistike.

Në shoqërinë e autorëve tanë cilësorë, uroj që "Qyteti më bën të këndoj" të mbetet burim i krijimtarisë dhe promovues i artit dhe kulturës maqedonase.

Ministria e Kulturës mbetet e hapur për bashkëpunim dhe përkrahje të projekteve të të rinjve që përmes veprave artistike përfaqësojnë gjeneratën e tyre dhe pikëpamjen e tyre të veçantë ndaj botës, ka shkruar në rrjetet sociale ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska Stojçevska.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës