Kolinda Grabar-Kitarovi из skaliti figurën e saj dhe u rinovua: Cila është arsyeja e vijës së lakuar të ish-presidentes kroate?

Kolinda Grabar-Kitarovi.
Kolinda Grabar-Kitarovi / / Foto: Promo

Ish-zonja e parë e skenës politike kroate Kolinda Grabar-Kitarovi. sillni linjën në përsosmëri, dhe ne ju zbulojmë se si.

Kushdo që e njeh politikën në rajon e di se ish-presidentja kroate është konsideruar gjithmonë një grua e bukur. Mirëpo, përgjegjësitë e biznesit dhe stili i vrullshëm i jetesës, të cilat shkojnë paralelisht me detyrat e liderit të një vendi, lanë gjurmë tek ajo dhe pas largimit nga presidenca iu përkushtua shëndetit dhe pamjes së jashtme. Kolinda Grabar-Kitarovi sot duket më mirë se kurrë!

Sipas deklaratës së saj, gjatë mandatit të saj është penduar që nuk ka pasur kohë të mjaftueshme për t'iu përkushtuar një stili jetese më të shëndetshëm. Megjithatë, kur ajo u tërhoq nga politika, shëndeti i saj e paralajmëroi se ishte koha e duhur për një ndryshim rrënjësor. Dhimbja në krahun e saj, e cila e kishte munduar për një kohë të gjatë, u përkeqësua dhe shumë shpejt ajo u referua për operacion në shtyllën kurrizore. Me këtë njohuri u mor vendimi për t'u marrë me peshën e tepërt që ishte grumbulluar ndër vite.

Grabar-Kitarovi ka zgjedhur dietën e liposuksionit të terapisë dietike, e cila është jashtëzakonisht e përshtatshme për heqjen e shpejtë të depozitave të tepërta të yndyrës.

Kolinda Grabar-Kitarovi.
Kolinda Grabar-Kitarovi / / Foto: Promo

Dietë me liposuksion është e ngjashme me dietën proteinike, pra mesdhetare, bazohet në marrjen e shtuar të yndyrave dhe proteinave dhe marrjen e reduktuar të karbohidrateve. Disa suplemente përfshihen në dietë, në mënyrë që humbja e peshës të jetë më e shpejtë dhe më e shëndetshme. Për shkak të marrjes së reduktuar të karbohidrateve dhe rritjes së konsumit të yndyrave dhe proteinave, trupi reagon në atë mënyrë që fillon të konsumojë depozitat e veta yndyrore si lëndë djegëse për funksionimin e përditshëm të organizmit. Kjo çon në një humbje prej 7 deri në 10 për qind të peshës fillestare të trupit brenda 10 ditëve.

Me dietën e liposuksionit, e krijuar për t'iu përshtatur çdo klienti, hiqet pesha e synuar e pjesëve të caktuara të trupit, e cila nuk mund të zgjidhet me ushtrime ose trajtime kozmetike. Rezultatet janë shumë të shpejta dhe të dukshme, gjë që gjithashtu e motivon individin të vazhdojë drejt qëllimit të dëshiruar.

Programoni një konsultë falas në Qendrën e Dietës Lipo, Rruga Dimitrie Cupovski 22 (përballë ish-McDonald's) ose telefononi në 02 3151714, 070 535033. Protokollin e humbjes së peshës mund ta porosisni edhe në adresën e shtëpisë tuaj.

 

* Teksti komercial.

Video e ditës