Kumarxhinjtë nga Tetova u egërsuan në një kazino, thyen makineritë

kazino
Foto: Unsplash

SPB Tetovë njofton se janë ndaluar dy persona të dyshuar të cilët mëngjesin e sotëm herët kanë dëmtuar një kazino në qytet dhe janë sjellë në mënyrë agresive ndaj punonjësve.

“Policët e SPB Tetovë rreth 5 orë e 50 minuta në rrugën “121” në Tetovë kanë arrestuar EM (42) nga Tetova dhe AM (29) nga Tetova Bogovinë, të cilët në një kazino kanë shkelur rendin dhe qetësinë publike, janë sjellë në mënyrë agresive. dhe ka dëmtuar një pjesë të pajisjeve në objekt”, thonë nga policia e Tetovës.

Po ndërmerren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe ndaj të dyve do të bëhen parashtresa, njofton zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifoski.

Një rast i ngjashëm ishte edhe në Tetovë para disa muajsh, kur dy lojtarë të nervozuar për humbjen e parave, plagosën policët. duke tentuar t'i vinte zjarrin kazinosë me koktej molotovi.

Video e ditës