Vendi fatal: Në të njëjtin vend ku u gjet trupi sot në Beograd, tre të rinj vdiqën 8 vite më parë

Foto: Screenshot, Telegrafi

Trupi i një të riu, i cili besohet se është zhdukur, është gjetur në Danub mëngjesin e sotëm. Famullia Matej, dhe pikërisht në të njëjtin vend tetë vite më parë ndodhi një aksident automobilistik ku humbën jetën tre të rinj, shkruan “Telegrafi”.

Më pas humbi jetën 20-vjeçari Millosh Jankoviq, 18 vjeçar Nemanja Antiq dhe 16-vjeçar Anastasia Stajiq. Nemanja dhe Anastasia ishin ulur në sediljen e pasme, ndërsa Milos në bagazhin ku hyri pak para aksidentit, pasi nuk kishte vend për të në makinë.

Më 21 nëntor 2014, të rinjtë lanë një festë në gjimnazin e parë të Beogradit për në kafenetë në shëtitoren Ada Huya. Shoferi i makinës, nëntëmbëdhjetë vjeç Duуan Jovanovi. drejtonte mjetin pa leje dhe në gjendje të alkoolizuar. Kjo është arsyeja që ai zbarkoi pikërisht në Danub nga shëtitorja. Jovanoviq ka kaluar pa lëndime, kurse bashkëvozitësi Luka Visnjic kishte një frakturë në krahun e djathtë.

Kufoma e një të riu është gjetur në të njëjtin vend mëngjesin e sotëm rreth orës 9.30. Trupi u gjet nga marinarët dhe garderoba me të cilën u gjet trupi i përgjigjet asaj që kishte veshur Matej Parish nga Spliti natën kur u zhduk, mes 30 dhe 31 dhjetorit të vitit të kaluar.

Video e ditës