Klinika Jean Mitrev mbetet me strukturën e vjetër pronësore, nuk ka bërë marrëveshje me fondin holandez.

Zhan Mitrev

Klinika Zhan Mitrev mbetet me strukturën e vjetër pronësore. Negociatat përfundimtare për hyrjen e partnerit strategjik, fondit holandez Balkan Alliance Healthcare, nuk përfunduan me një marrëveshje përfundimtare.

- Mbetemi të përkushtuar ndaj punës sonë në Klinikën Jean Mitrev dhe zhvillimit të standardeve në shëndetësinë private. Prioriteti ynë mbeten pacientët tanë dhe investimet në këtë fushë nuk do të ulen. Pas 23 vitesh ekzistence të suksesshme, vazhdojmë misionin e vendosjes së standardeve më të larta në shërbimet shëndetësore në vend, njofton Klinika.

Nga aty theksojnë se pavarësisht vështirësive që kanë për shkak të llogarisë së bllokuar, vazhdojnë të investojnë dhe zhvillohen.

Aktualisht menaxhmenti i Klinikës nuk është duke zhvilluar negociata me kompani të tjera të interesuara.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës