Kyucuk: Propozimi francez është më i miri që mund të arrijnë Bullgaria dhe Maqedonia e Veriut

Ilhan Kucuk / Foto: MPB

Gazetarja për Maqedoninë e Veriut Ilhan Kucuk beson se propozimi francez është më i miri që mund të arrijnë Bullgaria dhe Maqedonia e Veriut.

Në shekullin e 21-të, thekson ai, identiteti nuk mund t'i hiqet askujt dhe mënyra më e mirë për ta mbrojtur dhe ruajtur është të jesh brenda Bashkimit Evropian, ku të gjithë janë të barabartë.

- Të gjithë miqtë e mi në Maqedoninë e Veriut, dëshiroj t'i informoj se propozimi francez është më i miri që mund të arrijë Bullgaria/Maqedonia e Veriut dhe dua t'ju siguroj se në shekullin XXI askush nuk mund të privohet nga identiteti. Mënyra më e mirë për ta mbrojtur dhe ruajtur është brenda BE-së ku jemi të gjithë të barabartë, shkroi Kyuchuk në Twitter, i cili është edhe lider i Liberalëve Evropianë, përfaqësues i partisë bullgare DPS.

Video e ditës