Kisela Voda do të përmirësojë kushtet e jetesës së qytetarëve me shtatë projekte

Bashkia Kisella Vodë ka shënuar ditëlindjen me disa projekte

Një qendër e re sportive, parqe, rehabilitim rrugësh si dhe një kopsht të ri dhe rrugë të rikonstruktuara me ujëra të zeza dhe një rrjet të rinovuar të ujësjellësit. Komuna e Kisella Vodës festoi ditëlindjen përmes realizimit të këtyre shtatë projekteve.

- Shtatë, për shtatë ditët që u zhvilluan nën moton "67 vjet Uji im i Thithur". Komuna e Kisella Vodës gjatë ditëve të kaluara hapi parkun “Idnina”, në rrethrrotullimin mes Kisella Vodës dhe Priporit. Ai përfundoi rehabilitimin e tre rrugëve kryesore në Draçevë. Aktivitetet ndërtimore për kopshtin e ri, i pari deri më tani në Usje, kanë përfunduar, por ka filluar ndërtimi i kanalizimit fekal në kazermën 11 Oktomvri, si dhe ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në rrugën Ilija Ristevski në Draçevë. – tha kryetari Orce Gjorgjievski në hapjen e qendrës sportive në Pinti.

Kryetari Gjorgjievski shtoi se Pintija është një nga vendbanimet e komunës që merr më shumë përmbajtje të reja për qytetarët.

- Rrjeti i ri i kanalizimit fekal prej 1.350 metrash me 29 puseta të reja do t'i përgjigjet vendbanimit të dendur, por edhe zonës zhvillimore që krijohet nga ndërtimi i ndërtesave të reja të banimit dhe rritja e komunës Kisella Voda. njoftoi Komuna e Kisella Vodës.

Sipas autoriteteve në vendbanimin Draçevë, në periudhën në vijim do të riparohen tri rrugë kyçe, Rumena Haxhipanzova, Janko Misiq dhe Recishte, ndërsa për përmirësimin e kushteve të jetesës së banorëve të komunës është vendosur parku “Idnina”. në përdorim.

Ndryshe, manifestimet me rastin e ditëlindjes së Komunës së Kisela Vodës po zhvillohen me sloganin “67 vjet Kisela Voda ime”, dhe për qytetarët është organizuar një program i pasur kulturo-artistik me një numër të madh të interpretuesve të njohur muzikor.

Video e ditës