Kim dhe Kanye finalizuan divorcin e tyre: reperi do të paguajë 200.000 mijë dollarë në muaj alimentacion

EPA EFE
Foto: EPA-EFE / JASON SZENES

Ylli i reality show Kim Kardashian dhe reperi Kanye West përfundoi të gjitha diskutimet dhe marrëveshjet në lidhje me divorcin e tyre, thotë "faqe gjashtë".

Gjegjësisht, sipas marrëveshjes, ata do të kenë "qasje të barabartë" në kujdestarinë e përbashkët të katër fëmijëve të tyre - nëntëvjeçarit North, gjashtëvjeçarit Saint, Chicago katërvjeçar dhe Psalmit trevjeçar.

Megjithatë, burime pranë Kardashian i thanë TMZ se ajo do të jetë ende me fëmijët 80 për qind të kohës. Në marrëveshje thuhet gjithashtu se reperi do të duhet të paguajë 200.000 mijë dollarë në muaj për alimentacionin. Gjithashtu, ai është përgjegjës edhe për 50 për qind të shpenzimeve që lidhen me shkollimin e fëmijëve, si tarifat e shkollës dhe shpenzimet e sigurimit.

Kardashian mori gjithashtu një pjesë të madhe të pronës së përbashkët, duke përfshirë një shtëpi në Kaliforninë Jugore me vlerë 4,5 milionë dollarë, shtëpinë ku ajo jeton aktualisht, e cila vlerësohet në 60 milionë dollarë dhe pronën në Idaho.

Për të kujtuar, Kim Kardashian bëri kërkesë për divorc nga Kanye West në shkurt 2021, pas gati 7 vitesh martesë.

Çifti u martua në një ceremoni martese në Firence në vitin 2014.

Video e ditës