Kadyrov thotë se qëllimi i tij është "të mposht Satanizmin"

Ramzan Kadyrov
Ramzan Kadyrov / Foto: EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY

Udhëheqësi i Çeçenisë, Ramzan Kadyrov, njoftoi në aplikacionin Telegram se rezultati i operacionit special për të ishte "shkatërrimi i plotë i manifestimeve të Satanizmit".

"Më lejoni të parafrazoj një thënie të famshme - le të ecim përpara dhe asgjë nuk do të na ndalojë," shkroi Kadyrov.

“Rezultati i operacionit special për ne është shkatërrimi i plotë i manifestimeve të Satanizmit: Satanait, Bandera, Nazist. Ka shumë përkufizime të tyre, por thelbi është gjithmonë i njëjtë. Thelbi i tyre i vërtetë është mungesa e njerëzimit, parimet morale, përhapja e shpirtrave të këqij. Prandaj për ne ata janë satanistë. Për t'i mundur ata është qëllimi dhe detyra jonë”, ka shkruar Kadyrov.

Udhëheqësi çeçen postoi një video në rrjetet sociale të armëve dhe pajisjeve të reja të marra nga anëtarët e forcave speciale Akhmat. Bëhet fjalë për mjete të blinduara BORZ, të cilat janë të armatosura me automatikë.

Video e ditës