Ku do të ketë rrymë dhe ujë të premten në Shkup?

Pa rrymë dhe ujë
Pa rrymë dhe ujë / Foto: Free Press Archive

Qendra rajonale për menaxhim me kriza të Qytetit të Shkupit, pas njoftimit të marrë nga EVN, i njofton qytetarët se për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, me datë 24.03.2023 (e premte) do të mbeten pa energji elektrike:

nga ora 08:30 deri në 11:00, përdoruesit nga një pjesë e ul. 1558 në ne. Rrepka. (Komuna e Butelit)

nga ora 09:00-13:00, përdoruesit nga kulla nr. 1 në rr. Nikola Parapunov, (në televizionin e vjetër). (Komuna e Karposhit)

Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Qytetit të Shkupit, pas njoftimit të marrë nga Enti Publik i Ujësjellës Kanalizimeve – Shkup, i njofton qytetarët se me datë 24.03.2023 (e premte), pa ujësjellës do të jenë pjesët e mëposhtme të qytetit. :

• Për shkak të heqjes së një defekti në rrjetin e ujësjellësit, në rr. Citso Popoviq, nga ora 09:00 deri në përfundim të aktiviteteve të punës, do të ndërpritet furnizimi me ujë për përdoruesit e vendbanimit Prolet. (Bashkia Qendër)

• Për shkak të ndërtimit të lidhjes së ujësjellësit në rrjetin e ujësjellësit me diametër F - 150 mm, në rrugën Isaja Mazovski nr. 19, nga ora 09:00 deri në përfundim të aktiviteteve të punës, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë përdoruesit nga e njëjta rrugë. (Komuna Gjorçe Petrov)

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës