Dashuria Jugosllave: Milena Draviq dhe Dragan Nikolic u lidhën me një film

Milena Draviq Dragan Nikolic, Foto: Instagram

Shumë thonë se një dashuri e tillë nuk mbaron kurrë dhe se e tyre ende jeton me gjithçka që ata bënë dhe thanë për njëri-tjetrin.

Milena Draviq dhe Dragan Nikoliq film i lidhur. Ata u njohën në xhirimet e “Horoskopit” në vitin 1969 dhe dy vite më vonë, në ditët e fundit të dhjetorit 1971, u martuan gjatë xhirimeve të “Kako su se volele dve budale”.

“Në Zvezdarska Suma xhiruam shfaqjen e Dushko Radoviqit – “Kako su se vole dve budale”. Në pushimin e drekës, unë dhe Dragani u hodhëm në komunën e Vraçarit për t'u martuar. Seka Sablic na u bashkua rrugës për në komunë. Ajo dhe Dragani kanë qenë miq të mirë, kanë qenë miq që nga FDA, ku kanë qenë në të njëjtën klasë. Kur u bëmë zyrtarisht çift, shkuam në drekë. Pastaj u kthyem në observatorin e Zvezdara dhe vazhduam xhirimet sikur të mos kishte ndodhur asgjë. “Është interesante se nuk kemi asnjë foto nga dasma, askush nuk na ka fotografuar”, ka thënë Milena në një rast.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga Zadovoljna.rs (@zadovoljnars)

Dashuria e tyre zgjati 45 vjet, deri në vdekjen e Nikoliqit, të cilën ajo nuk e kaloi deri në ditën e fundit.
Dragani fliste gjithmonë në mënyrë të veçantë për Milenën dhe dukej se e donte atë çdo ditë e më shumë.

“Kur iu afrova, pata përshtypjen se ishte një vajzë e zonës që e njihja gjithë jetën. Kjo është pikërisht madhësia e saj. Më fitoi me menjëhershmërinë dhe normalitetin e tij”, ka thënë i ndjeri Dragan Nikoliq.

Video e ditës