JSP: Sot ndryshoi regjimi i autobusëve në kryqëzimin e Shtëpisë së Shtypit

Sot në mëngjes, JSP Shkup ka dërguar njoftim për ndryshim të regjimit të komunikacionit në disa autobusë, deri në realizimin e bllokadës së paralajmëruar të udhëkryqit tek Shtëpia e Mediave nga ora 10 deri në 12:XNUMX.

Linjat e mëposhtme do të funksionojnë në linjat e ndryshuara:

Linjat 3, 3A, 3B, 50 dhe 50A

  • Në drejtim nga Record drejt Shtëpisë së Shtypit, në kryqëzimin e rrugës Dimitrie Çupovski dhe bulevardit Kliment Ohridski, do të vazhdojnë drejt në rrugën Metropolitan Theodosius Gologanov, në Treska do të kthehen majtas në rrugën Franklin Roosevelt, më pas do të lënë në rrugë." Vasil Gjorgov”, mu përgjatë bulevardit “Nënë Tereza” deri te Qendra Klinike dhe Panorama.
  • Në drejtim të kundërt përgjatë bulevardit “Nënë Tereza” në drejtim të qendrës do të kthehen djathtas në rrugën “Jordan Mijalkov”, te “Neuromedika” majtas në bulevardin Jugor deri te kryqëzimi te Tutunski Kombinat, më pas majtas. rruga “11 Tetori” dhe do të vijojë në gjurmët e tyre të zakonshme

Linjat 23, 27, 33, 41A, 43, 44 dhe 57A

  • Në drejtim nga Rekordi për në Qendrën Klinike, në kryqëzimin e rrugës Dimitrie Cupovski me Bulevardin Kliment Ohridski, do të vazhdojnë drejt në rrugën Metropolitan Theodosius Gologanov, në rrethrrotullim te Kisha Katolike do të kthehen në ndalesën AMSM, do të jetë. pika e fillimit/mbarimit për këto rreshta
  • Në drejtim të kundërt, nga ndalesa në AMSM në rrugën "Metropolitan Theodosius Gologanov" deri në Rekord dhe do të vazhdojnë në linjat e zakonshme.

Linja 5

  • Në drejtim nga Rekordi në Kozle, në kryqëzimin ndërmjet rrugës Dimitrie Cupovski dhe bulevardit Kliment Ohridski, do të vazhdojë drejt në rrugën Metropolitan Theodosius Gologanov, në Treska do të kthehet majtas në rrugën Franklin Roosevelt, në të djathtë përgjatë rrugës Vasivil. vazhdoni për në Kozle
  • Në drejtim të kundërt, do të udhëtojë në të njëjtën rrugë të ndryshuar

Rreshti 5 A

  • Në drejtim të Qendrës Klinike do të kthehet rrethrrotullimi te Kisha Katolike dhe ndalesa fillestare/përfundimtare do të jetë në ndalesën e parë në drejtim të Gjorçe Petrovit.

Linja 9

  • Në drejtim të Qendrës Klinike, pas ndalesës në Jugodrvo do të kthehet djathtas në rrugën "11 tetorit" për në Rekord, në kryqëzimin në mes të rrugës "Dimitrie Çupovski" dhe bulevardit "Kliment Ohridski" do të vazhdojë drejt në rrugë. rruga "Metropolitan Teodosij Gologanov" afër Treskës kthehet majtas në rrugën Franklin Roosevelt, pastaj majtas në rrugën Vasil Gjorgov, në të djathtë në Bulevardin Nënë Tereza deri te Qendra Klinike.
  • Në drejtim të kundërt, do të udhëtojë në të njëjtën rrugë të ndryshuar
Video e ditës