Jovana Jeremiç zbuloi se në çfarë moshe e humbi virgjërinë: Përgjigja e saj i habiti të gjithë

Foto: Printscreen - Instagram

Drejtuesi i programit të mëngjesit në TV Pink, Jovana Jeremiq, në emisionin “Amiji Show” ajo iu përgjigj pyetjeve intime.


Jovana iu përgjigj një pyetjeje të vështirë, të cilës shumëkush nuk do të guxonte t'i përgjigjej. Jeremiç u pyet se kur e humbi virgjërinë, gjë që shkaktoi një tronditje të vërtetë në studio. Të ftuarit nuk mund ta besonin atë që po dëgjonin, ndaj e pyetën disa herë nëse ishte e vërtetë.

 “Kur e humbe virgjërinë?” pyeti drejtuesi i emisionit Ognjen Amidzic.

“Virgjërinë e kam humbur në moshën 23 vjeç e gjysmë. Duhet ta kuptoni, unë nuk gënjej kurrë në TV, më humbi virgjërinë, nuk dua të turpërohem si gjithë të tjerët, më pyesni Ognjen, mos ngurroni të ma bëni atë pyetje. Nuk kam asgjë për t'u shqetësuar dhe të turpërohem në moshën 23 vjeç e gjysmë. Unë e doja më shumë atë djalë, një përshëndetje e madhe për të, ishte një zotëri i madh dhe një mbret, përshëndetje për të”, tha Jovana.

Video e ditës